spot_img
2 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăDezvaluiriConsilierul de 28 de ani al lui Tudose pus șef la Nucleaelectrica:...

Consilierul de 28 de ani al lui Tudose pus șef la Nucleaelectrica: Conduce și Compania de Uraniu/ A lucrat la Chevron

-

Consiliul de Administraţie al producătorului de energie Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat că în şedinţa de joi Cosmin Ghiţă, consilier al premierului, a fost numit în funcţia de director general al companiei pentru o perioadă provizorie de patru luni începând cu data de 2 septembrie. Numirea în funcţie a lui Ghiţă, în vârstă de 28 de ani, vine având în vedere că prelungirea mandatului de patru ani cu încă un mandat provizoriu de patru luni a actualului şef, Daniela Lulache, expiră la data de 1 septembrie 2017.

- Reclama -

Ghiță a lucrat anterior la Chevron.

Ghiţă este, de la 1 iunie, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale a Uraniului (CNU). De la 21 aprilie este totodată consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului.

Între martie 2015 şi aprilie anul acesta, Ghiţă a fost partener la Amerocap (New York, SUA).

De asemenea, în perioada noiembrie 2011–aprilie 2017 a fost manager relaţii publice pentru România şi Moldova la Medtronic România SRL.

Între martie 2012 şi martie 2015, Ghiţă a fost consilier relaţii publice şi guvernamentale la Chevron România Exploration and Production SRL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img