spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeConsilier PSD, exclus

Consilier PSD, exclus

-

Consilierul general al Primăriei Capitalei, Orlando Culea, a fost exclus din PSD, motivul fiind „nerespectarea disciplinei de partid”. El a declarat, pentru MEDIAFAX, că a contestat decizia şi a făcut plângere penală în acest caz, iar dacă nu va avea câştig de cauză, atunci va merge în instanţă.

- Reclama -

Consilierul general al Primăriei Capitalei Orlando Culea, în privinţa căruia PSD Sector 2 a luat decizia de a îl exclude din formaţiune, a declarat pentru MEDIAFAX că se gândeşte să înfiinţeze Grupului consilierilor independenţi din CGMB.

„Chiar mă gândesc la o iniţiativă de a înfiinţa grupul consilierilor independenţi din Consiliu. Cei care vor să se respecte legea în Consiliu şi care sunt într-adevăr pentru interesele cetăţenilor acolo pot veni alături de mine. Asta o voi face prin discuţii purtate cu cei care sunt ca şi mine excluşi din partid şi vor să fie indepedenţi”, a afirmat Orlando Culea, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

Întrebat de MEDIAFAX dacă are în vedere să adere pe viitor la un alt partid, acesta a răspuns: „Momentam nu mă gândesc la aşa ceva. Eu sper ca lucrurile să se rezolve şi să intrăm în normal. Aşa mi se pare corect şi logic, dacă mai avem vreo logică în politică”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...