spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeConsilier al ministrului ucrainean al Apărării: O tragedie

Consilier al ministrului ucrainean al Apărării: O tragedie

-

Dacă, pe lângă deficitul de muniție, arme și obuze, armata ucraineană nu are suficient personal militar, s-ar putea produce o tragedie, a declarat Aleksey Bezhevets, consilier al Ministerului ucrainean al Apărării pe probleme de recrutare, pentru The Washington Post.

„Este foarte posibil ca rușii să se apropie mult mai curând dacă nu există nimeni care să-i oprească”, a spus Bezhevets.

- Advertisement -

Consilierul a subliniat: ucrainenii de vârstă militară trebuie să înțeleagă că acum „nu este momentul să stea acasă”. În opinia sa, țara are un viitor atâta timp cât există oameni gata să „lupte pentru ea și să moară pentru ea”.

Autoritățile ucrainene vor continua să se mobilizeze, explicând populației că nu există altă opțiune pentru protejarea țării, a declarat Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului prezidențial, într -un interviu pentru The Telegraph la începutul lunii martie . „Mobilizarea continuă, mobilizarea va avea loc. Statul va căuta stimulente financiare și va lucra moral cu opinia publică”, a adăugat el.

- Advertisement -

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img