Consilier al lui Cioloș, RECUNOAȘTE: S-au fraudat banii imorali ai lui Soros din România

0
161

Soros a făcut bani la fel de imoral şi de lipsit de etică precum Patriciu, Voiculescu, Vîntu, Adamescu, Ghiţă, Hrebenciuc, Căşuneanu, Truică, Tăriceanu, Şova, Pandele, Cocoş, Pinalti, Mazăre, Vanghelie, Mănescu şi toţi şmecherii tranziţiei din Europa de Est.(…) Nu toţi cei care au primit bani de la Soros i-au folosit pentru scopuri bune. Sunt îndeajuns de mulţi bani care au fost fraudaţi şi din banii de la Soros, afirmă într-un text în Adevărul fostul consilier și secretar de stat în guvernul Cioloș, Valeriu Nicolae.

CITESTE ȘI: VIDEO EXPLOZIV/ Consultantul lui Trump acuză serviciile secrete românești că lucrează pentru Soros: Iohannis i-ar fi cerut lui Trump să intervină

Da, e bine că s-au făcut multe lucruri foarte faine cu banii lui Soros în România şi că foarte mulţi care nu ar fi putut să aibă acces la o educaţie de calitate au putut să îşi facă studiile pe banii luaţi haiduceşte (a se citi speculaţii financiare) de la englezi sau de prin alte părţi, afirmă Nicolae.

Nu aşa de rău cum puţeau banii făcuţi de Patriciu, de Voiculescu sau de alţi moguli mafioţi din presa şi din politica de la noi, dar sigur nu erau bani făcuţi într-un mod etic, mai spune acesta.