Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi că dacă raportul comisiei de buget-finanţe nu va fi modificat în plenul celor două camere ale Parlamentului, senatorii şi deputaţii Uniunii vor vota bugetul de stat pe 2019.

”Noi am considerat şi am luat şi o decizie: Dacă azi-mâine, când în cursul dezbaterilor se va vota pe articole şi pe capitole, pe anexe, nu se va schimba nimic în ceea ce priveşte discuţiile noastre, atunci la votul final atunci vom susţine legea bugetului. (…) Noi considerăm că în acest moment, dacă lucrurile rămân aşa cum a fost aprobat raportul pregătit de comisia buget finanţe, se ppoate aproba acest buget. Sperăm că în anul viitor, în decembrie cel târziu, vom aproba bugetul pentru 2020”, a declarat Kelemen Hunor.

El a pledat pentru aprobarea cât mai rapidă a bugetului pe 2019.

”Este important cât mai repede autorităţile locale şi tot ce înseamnă administraţia locală şi centrală, educaţie şi sănătatea să aibă bugetul aprobat. Investiţiile să fie aprobate şi să ştie toată lumea începând de săptămâna viitoare pe ce se poate baza. Oricum am pierdut două luni de zile. E o pierdere uriaşă, mai ales în zona de investiţii”, a adăugat liderul UDMR.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?