spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăhighlightUn condamnat reconfirmat de conducerea PNL în fruntea unei organizații județene

Un condamnat reconfirmat de conducerea PNL în fruntea unei organizații județene

-

Senatorul Dian Popescu a fost reconfirmat ieri de liderii centrali ca preşedinte al filialei Gorj, în ciuda statutului noului PNL, care prevede radierea din partid a persoanelor condamnate, scrie ziarul Pandurul. Sursa citatp scrie că imediat Dian Popescu a trecut la acțiuni în filială: a exclus din conducerea PNL Gorj mai mulţi primari, şefi de colegii, dar a schimbat şi şefi de organizaţii.
Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunţat că statutul noului partid se aplică pentru toată lumea şi că Dian Popescu este suspendat ca urmare a condamnării de 5 luni cu suspendare. „Statutul trebuie respectat mai ales de liderii partidului. Indiferent de ce decizie a fost luată situaţia lui este aceeaşi, iar statutul este acelaşi“, a declarat Vîlceanu, citat de Pandurul.
Senatorul Dian Popescu s-a supărat pe declaraţiile lui Vîlceanu şi spune că „la momentul potrivit“ va avea o discuţie cu Vasile Blaga, unul dintre liderii noului PNL la nivel naţional. Dian Popescu a mai spus că „Dan Vîlceanu are o dorinţă de putere“ şi că fuziunea dintre cele două partide va fi pe poziţii corecte, „în funcţie de puterea fiecărui partid“. „PDL era un partid de 9-10%, asta era puterea lor şi s-au lipit de noi“, a declarat Dian Popescu la un post de radio local.
Senatorul PNL Dian Popescu a fost condamnat în 28 noiembriede ICCJ la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu, faptă de care este acuzat pentru că firma sa ar fi încasat ilegal 154.000 de lei de la Primăria Peştişani, judeţul Gorj, pentru lucrări care nu au fost executate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img