spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeComisia rusă de anchetă a biolaboratoarelor secrete americane din Ucraina: Americanii au...

Comisia rusă de anchetă a biolaboratoarelor secrete americane din Ucraina: Americanii au făcut COVID mai periculos

-

Parlamentarii ruși cred că Statele Unite ar fi putut face coronavirusul SARS-CoV2 mai contagios pentru a oferi apoi măsuri de salvare umanității, a declarat Konstantin Kosachev, vicepreședintele Consiliului Federației, copreședintele comisiei parlamentare de investigare a activităților biolaboratoarele americane din Ucraina.

- Reclama -

 Într-un interviu acordat jurnaliştilor, el a remarcat că în activitatea unor astfel de instituţii „există trei componente, dintre care una „pură” este studiul infecţiilor relevante în vederea dezvoltării de contramăsuri”.

- Advertisement -

„A doua și a treia tehnologie – sunt evident criminale, încalcă în mod evident normele convenției a armelor biologice și a moralității umane”, a adăugat senatorul.

După cum a explicat Kosachev, „a doua tehnologie, în profunda noastră convingere, este comercială: constă în sporirea proprietăților patogene ale anumitor bioagenți, făcându-i mai contagioși pentru a oferi apoi omenirii măsuri de salvare adecvate în cazul unei pandemii. Potrivit legiuitorului, există motive să credem că acest lucru „s-a întâmplat, printre altele, cu pandemia de COVID-19, deoarece americanii și-au desfășurat exercițiile militare pentru a contracara această pandemie pentru prima dată în două luni de când a capturat omenirea. „

- Advertisement -

Astăzi, in Duma de Stat va avea loc o ședință a comisiei, la care sunt așteptați să participe ministrul adjunct de externe Serghei Ryabkov și șeful Forțelor de Apărare împotriva Radiațiilor, Chimice și Biologice, Igor Kirillov.

Kosachev a spus anterior că, prin lege, comisia trebuie să-și finalizeze ancheta până pe 23 martie, apoi să prezinte un raport șefului statului și guvernului și să îl publice pe web.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img