spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăActualitateComisia Europeană vrea să distrugă microintreprinderile românești care țin în viață clasa...

Comisia Europeană vrea să distrugă microintreprinderile românești care țin în viață clasa de mijloc

-

Premierul Marcel Ciolacu a precizat că există un dialog cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru a găsi soluţiile cele mai bune, întrebat despre faptul că cei de la CE consideră că impozitarea microîntreprinderilor este mult prea lejeră.

„Cu adevărat, dacă nu ajungem la un acord România riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea jalonului 206”, a adăugat Ciolacu. „Cred că urmează să avem o discuţie publică şi să avem cu cei afectaţi. Nu susţin modificarea”, a mai spus şeful Guvernului.

- Advertisement -

Premierul Marcel Ciolacu a precizat că există un dialog cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru a găsi soluţiile cele mai bune, întrebat despre faptul că cei de la CE consideră că impozitarea microîntreprinderilor este mult prea lejeră. „Cu adevărat, dacă nu ajungem la un acord România riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea jalonului 206”, a adăugat Ciolacu. „Cred că urmează să avem o discuţie publică şi să avem cu cei afectaţi. Nu susţin modificarea”, a mai spus şeful Guvernului

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img