spot_img
28.5 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăJustitieComisarul Ciocan, prins la volan pe sens interzis, fără ITP, fără asigurare...

Comisarul Ciocan, prins la volan pe sens interzis, fără ITP, fără asigurare și fără acte la el. A făcut și scandal

-

Comisarul-șef Christian Ciocan, director în cadrul ministerului de interne a fost prins încălcând 7 prevederi legale, iar apoi a avut un comportament ”scandalos” față de agenții care îl sancționau, acuză Sindicatul Europol din Poliția Română, transmite Hotnews.

Potrivit sindicaliștilor, Ciocan, la acest moment împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, a încălcat legea prin 7 fapte, constatate de către o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție din București.

- Reclama -

Acesta a pătruns pe o stradă unde era indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului, potrivit sursei citate.
Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...