spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizeComandantul forțelor speciale (spețnaz) Ahmat: Aproape au ajuns la ultimul ucrainean sănătos....

Comandantul forțelor speciale (spețnaz) Ahmat: Aproape au ajuns la ultimul ucrainean sănătos. A început campania de luptă „până la ultimul polonez”

-

Comandantul forțelor speciale (spețnaz) ”Ahmat”, adjunctul comandantului Corpului 2 de armată al Republicii Populare Lugansk, Aptî Alaudinov, a povestit, în seara zilei de 11 noiembrie, despre modul în care evoluează unitățile sale, precum și cele ale companiei militare private ”Wagner”. Potrivit acestuia, se avansează într-un ritm susținut, transmite RIA Novosti.

Potrivit spuselor sale, cucerirea localității Pavlovka din Republica Donețk deschide un spațiu favorabil unei ofensive ulterioare a Forțelor Armate Ruse din Donbass.

- Reclama -

„Rezultatele sunt bune: împingem și distrugem inamicul, avem prizonieri. Schimbările sunt constant pozitive. Nu există probleme a căror rezolvare ar fi imposibilă. Lupta unităților noastre a fost organizată de mult timp ținându-se cont de posibilele schimbări în acțiunile inamicului”, a declarat Alaudinov.

Potrivit prizonierilor, a spus el, pierderile inamicului sunt critice.

„Faptul că nu dispun de suficienți luptători, îi obligă să-i arunce în prima linie pe toți, inclusiv șoferi și bucătari. Situația este dificilă atât în privința armelor, cât și a echipamentului. Acest lucru confirmă ceea ce am spus mai devreme – inamicul se află într-o stare semnificativă de epuizare. Da, există direcții, de exemplu, Herson, unde inamicul păstrează anumite forțe și mijloace. Dar și ele vor fi risipite cum trebuie. Știm cum trebuie să facem”, a subliniat comandantul ”Ahmat”.

El a amintit că, la începutul operațiunii militare speciale, forțele și mijloacele inamicului constau în potențialul militar al statului ucrainean. Ulterior, Ucraina s-a transformat într-un poligon de testare pentru blocul NATO.

„Știm de mult despre antrenamentele în străinătate și trimiterea militarilor în prima linie. Acest lucru este întotdeauna raportat. Suntem întotdeauna responsabili pentru prima linie. Și putem observa cu siguranță că inamicul a suferit pierderi foarte grave. Există materiale video și audio relevante care arată cum sunt distruse tancuri, alte vehicule blindate, un număr important de forțe umane”, a adăugat el.

„Există încă mulți polonezi care vor continua să fie instruiți și trimiși la noi pentru „măcinat”. Aproape au ajuns la ultimul ucrainean sănătos. A început campania de luptă „până la ultimul polonez”. Urmează ceilalți. Prin urmare, este important să nu uităm că, de fapt, astăzi are loc un război nu între Rusia și Ucraina, ci între Rusia și blocul NATO. Ne confruntăm nu cu mercenari, ci cu personalul militar profesionist din toate statele din blocul NATO”, a spus Aptî Alaudinov.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img