Colonelul Dragomir: Tovarășii parlamentari de la PNL, ALDE, ProRomânia, PMP, UDMR vor vota cu mânuțele lor planul statului paralel de a reveni la putere pe cai mari. Ana Birchall, noua Ana Pauker

0
81

Ana Birchall, noua Ana Pauker .Ca sa fie clare lucrurile pentru joi la motiune si sa le dam in vileag conspiratia. Ca sa stiti:Din informatiile mele, daca le trece motiunea,“S-a decis” ca dupa trecerea motiunii, Birchall sa ramana ministru al justitiei in noul guvern si sa fie acceptata de PNL ca independent sau chiar membru cu adeziune.Miza? Desfiintarea SIIJ si numiri la marile parchete.PNL incepe sa inteleaga ca a fost pacalit si noul guvern e deja “facut” in alte “centre de reflectie”. Cu grade, scrie pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Tovarasii parlamentari de la PNL, ALDE, ProRomania, PMP, UDMR vor vota cu manutele lor planul statului paralel de a reveni la putere pe cai mari. Ca sa ii bage apoi dupa anticipate pe acesti tovarasi parlamentari in puscarie. Vi s-a facut dor de 2014-2015?Ce ironie. Cum sa mergi la puscarie pe votul tau?Ana Birchall va fi noua Ana Pauker cu votul vostru dragi parlamentari, mai susține Dragomir.