spot_img
1.4 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Sunteți de acord să plătiți pentru abuzurile lui Kovesi și...

Colonelul Dragomir: Sunteți de acord să plătiți pentru abuzurile lui Kovesi și Coldea?

-

Dan Radu Rusanu a stat arestat la ordin 7 luni. O cariera distrusa, o viata terfelita.Prejudiciul nu va fi platit insa de statul paralel. Nici Coldea SRL, nici PFA Kovesi nu vor scoate vreun banut din buzunar. Nici sclavii lor.
Noi, romanii … si tu, si tu si tu ….vom plati 1,5 milioane de euro pentru abuzurile si ilegalitatile lor.Voi sunteti de acord sa platiti banii acestia pentru ce au facut Coldea, Kovesi, procurorii care au cerut arestarile domnului Rusanu si judecatorii care au spus “sa traiti”? Eu nu sunt de acord, scrie pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir, inițatorul Mișcării  Romania 3.0.

- Reclama -

Va asteptam alaturi de noi la Romania 3.0 pentru a lupta impreuna, organizat, democratic impotriva statului paralel. Romania are nevoie de forta, de forta tuturor cetatenilor pentru a scoate elementele statului paralel din functii, pentru a restabili ordinea constitutionala si democratica.Romania libertatii trebuie sa se rupa de Romania catuselor. Romania arestata trebuie eliberata.Fara libertate, fara demnitate, nu vom avea parte de suveranitate sau de dreptate,mai scrie Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img