Colonelul Dragomir și-a făcut partid naționalist

0
146
Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, sustine o declaratie de presa, marti, 19 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul ofiţer al SRI Daniel Dragomir a anunţat, duminică pe Facebook, înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională. Acesta a precizat că formaţiunea este una care îşi fondează ideologia pe principii conservatoare şi patriotice.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin, Dragomir a afirmat că va colabora cu partidele naționaliste din Europa de Vest, în special cu cele din grupul de la Vișegrad. Deja România 3.0, mișcarea civică inființată de colonelul Dragomir, are un protocol de colaborare cu Liga Nordului condusă de vicepremierul italian Salvini.

„Anunţ astăzi înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa şi Lucian Dumitraşcu. Partidul Alianţa Naţională este o mişcare naţională care îşi fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradiţiilor şi valorilor româneşti, pe sprijinirea capitalului autohton. Susţin această mişcare naţional-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Daniel Dragomir, duminică pe Facebook.