Colonelul Dragomir, roexit, sclavii lui Coldea, Kovesi și Timmermans

0
28

RoExit nu este o campanie. RoExit este o postare si un logo. V-a speriat atat de tare o postare?O postare ca o rabufnire a unui stari de spirit a romanilor care iubesc libertatea, Europa natiunilor si principiile ei, dar care urasc insel, a replicat pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir după ce o postare a acestuia a dus la comentarii critice în presa cunoscută ca pro-binom.

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI DANIEL DRAGOMIR: 

Disperarea statului paralel

Dupa o postare in care am vorbit de independenta si suveranitatea Romaniei au sarit ca arsi sclavii lui Coldea, Dumbrava si ai statului paralel, au inceput sa traduca minciuni si sa le trimita de urgenta la Bruxelles si la finantatorii lor democrati afiliati lui Soros. #vavedem.

Suveranitatea Romaniei deranjeaza. Teribil.
Ei vad “operatiuni”, “agenti”, “conspiratii”, “Rusia si Putin”, dar nu au putut pana acum sa demonstreze nimic. Doar prostii si minciuni, fake news-uri securistice aruncate in vant.
Va spun eu ce ii doare de fapt, au un singur scop azi: Kovesi presedinte!

Recunosc, ii citesc cu nespusa placere. Desi nu regasesc in tot ce scriu aceste unelte niciun dram de adevar.

Lumea se schimba, Europa se schimba, oricat de disperate sunt aceste unelte de pe culoarul media.

RoExit nu este o campanie. RoExit este o postare si un logo. V-a speriat atat de tare o postare?
O postare ca o rabufnire a unui stari de spirit a romanilor care iubesc libertatea, Europa natiunilor si principiile ei, dar care urasc inselatoria si minciuna si mizeria in care vreti sa aruncati Romania!

Revin in acesta seara cu explicatii complete despre domnul Timmermans, corvete, firme olandeze si motivul real al supararii sale: nu mai pot sa ne fure 800 de milioane de euro! Ghinion.