spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, mesaj către un general SRI: Nu mai bine îți vezi...

Colonelul Dragomir, mesaj către un general SRI: Nu mai bine îți vezi de mormanul pe care îl scoți din Romprest, din firmele asfaltatorilor tăi și de combinațiile “operative” pe milioane și să lași justiția în pace?

-

Eu sunt aici. La Palatul de justitie. Nici nu fug, nici nu ma ascund.Cauza s-a amanat din nou la termenul de astazi pentru ca domnul judecator Richiteanu nu a aparut nici azi. Cedeaza lantul tovarase general Ciocarlan?Nu mai bine iti vezi de mormanul pe care il scoti din Romprest, din firmele asfaltatorilor tai si de combinatiile “operative” pe milioane si sa lasi justitia in pace? Nu mai transformati Palatul de justitie in palatul securistilor, a scris pe facebook colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir.

- Reclama -

Voi continua sa lupt si voi duce aceasta lupta pana la capat. Pana voi scoate la suprafata toate culoarele securiste din justitie. Imi asum aceasta lupta. In afara de pericole si amenintari nu am niciun avantaj personal.Dar cred ca romanii , voi toti, prieteni si ne-prieteni aveti dreptul de a fi judecati corect!Fara securisti si fara marionetele lor!, mai afirmă Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...