Colonelul Dragomir: Mafia farma și din spitale e protejată de serviciile secrete și politicieni

0
259

Avem de a face cu o adevarata mafie in zona firmelor de farma si spitale, mafie protejata de politicieni si serviciile de informatii pe sume de sute de milioane de euro. Am uitat de Condrea si Hexifarma? Nu vedeti ca ieri un fost coleg al meu de la SRI a cumparat teste de 14 milioane de euro din Coreea de sud ? Statul roman nu stie sa comande? Doar Securitatea stie? Adica noi suntem toti prosti si nu stim ale cui sunt toate firmele astea?, a afirmat colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir duminică în emisiunea Controverse realizată de Andrei Bădin la B1.

Reacția lui Dragomir survine după anunțul farmaciștilor privind scumpirea medicamentelor de 2 sau 3 ori și lipsa celor pentru bolnavii cronici.

In Romania nu se testeaza suficient. 50.000 de teste face Franta pe zi. Pe zi! Vin unii sa ne dea lectii acum, ca nu suntem pregatiti: pai nu ati fost voi toti la butoane? Nu v-ati impartit functiile si contractele babane pe la ministerul sanatatii si pe la casele de sanatate. Acum vreti solidaritate!Mai vin unii care zic ca nu mai avem producatori interni si ca nu suntem pregatiti. Iar noi? Nu. Voi. Cand Coldea si Kovesi, generalii Anaconda si Cozma alergau oamenii de afaceri romani si le inchideau firmele si le ridicau autorizatiile ii aplaudati. Au omorat ticalosii astia tot: noi nu mai producem nimic, doar stam cu mana intinsa la straini sa importam, a mai susținut Daniel Dragomir.

Ordonanta militara NU poate contine recomandari. Intr-o situatie de urgenta se dau ordine urgente nu recomandari, ca nu suntem la un showroom auto. Trebuie adoptate trei masuri urgente. Trei, simple: testarea intregii populatii cat mai urgent, testarea cu prioritatea doar a personalului medical fara de care suntem terminati si izolarea si carantinarea ferma ca sa oprim virusul. Nu cu recomandari. Simplu, a mai precizat colonelul SRI în rezervă.

INTEGRAL INTERVENȚIA COLONELULUI DANIEL DRAGOMIR: