spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeColonelul Dragomir, dezvăluiri despre Ştiri pe Surse

Colonelul Dragomir, dezvăluiri despre Ştiri pe Surse

-

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face o dezvăluire neașteptată: un parlamentar pesedist, Diana Tușa, fostă liberală, scrie sub pseudonim exact la siteul de știri pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, îl amenința recent cu justiția, pentru dezinformări repetate, scrie Inpolitics.

”Cum se deconspira statul paralel cand se deconspira” relatează Dragomir, pe Facebook.
”“Denisa Miron” de la stiripesurse (adica deputata PSD Diana Tusa, sotia lui Buble) loveste din nou, iar Iosif Buble ne arata ca nu a citit Biblia: ridica piatra si vorbeste de inculpati, infractori si penali. Mare curaj.

Desecretizarea protocoalelor este ceruta de zeci de judecatori, de societatea civila pentru ca aceste documente sunt baza actelor ilegale si ne-constitutionale din ultimii ani. Sunt proba unei justitii secrete si paralele.
Principiul democratic ne invata clar ca cetatenii pot fi urmariti, filati, arestati doar in baza unor documente la care au acces.
Oricare alt mod secret de urmarire penala inseamna doar un securism de cea mai mizera speta.

Ori eu vreau o Romanie libera, nu o Romanie a Securitatii 2.0.
Bine macar ca noua securitate nu e foarte inteligenta. “Denisa Miron” l-a deconspirat pe Iosif Buble de luni de dimineata.
Il si vad pe domnul Buble cum se leaga cu lanturi de protocoale alaturi de Coldea, Kovesi si restul gastii.
Atata mizerie in tara aceasta, atata ipocrizie si atata securism. Doar uniti vom invinge acesti soldati ai statului paralel.
Later edit. La semnatar zice “Denisa Miron – colaborator”. Dar nu zice al cui?” mai scrie fostul colonel.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img