spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir despre tovarășul Augustin Lazăr

Colonelul Dragomir despre tovarășul Augustin Lazăr

-

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat, după ce Tudorel Toader a anunţat că începe evaluarea lui Augustin Lazăr, că toată lumea trebuie evaluată şi că procurorul general trebuie să plece din funcţie deoarece minte, întrucât a spus în plenul CSM că nu a semnat protocoale.

„Aici este o mare problemă, o dovadă de ipocrizie. Tovarăşul Lazăr trebuie să plece. În al doilea rând, pentru chestiunea cu protocolul. Aţi văzut declaraţia tovarăşului Lazăr, că el n-a făcut, n-a semnat. După ce apare un asemenea protocol, tu să-i deschizi dosar lui Darius Vâlcov mi se pare o mizerie. (…) Cred că ministrul Toader are o experienţă foarte bogată şi poate lua mai bună decizie. Nu-mi permit eu să dau sfaturi, ce să facă. Cu siguranţă aici oamenii teebuie să răspundă pentru lucrurile pe care le-au făcut şi pentru modul în care au acoperit-o pe Kovesi”, a declarat fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, prezent la mitingul de sâmbătă de susţinere a Jandarmeriei, din faţa Parchetului General.

- Advertisement -

Dragomir a mai precizată că toată lumea trebuie evaluată şi că procurorul general „minte cum respiră”.

„Eu cred că toată lumea trebuie evaluată mai devreme sau mai târziu, problema cu domnul Lazăr este că minte cum respiră. Ştiţi foarte bine că a dat acea declaraţie în CSM că nu există protocoale, că n-a semnat, că n-a făcut niciodată. aţi văzut că au apărut protocoale semnate de domnia sa. Nu mi se pare normal să avem un procuror general care minte”, a mai spus Daniel Dragomir.

- Advertisement -

Afirmaţiile vin după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat sâmbătă, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii desfăşurate de către procurorul general, Augustin Lazăr.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img