Colonelul Dragomir despre ”pesediștii cu Dumbrava în suflet”: Fostul general SRI Dumitru Dumbravă. șeful câmpului tactic din Justiție

0
80

PSD-isti cu Dumbrava in suflet!Le multumesc din suflet celor din Comisia de invatamant a Parlamentului care, dupa ce au terminat toata treaba, au modificat legislatia si au oprit abuzurile si statul paralel, au avut totusi in iulie grija sa adopte un amendament ca sa il salveze pe Dumbrava. Daca pana acum, prin ordin de ministru, in caz de plagiat se retragea titlul de doctor (ceea ce deja i se intamplase lui Dumbrava, nota bene la solicitarea Academiei SRI), a venit Parlamentul si a modificat repede legea. Sa poata si plagiatorii sa blocheze decizia in instante cu anii. Pai cand s-au facut “doctori”, tot cu instanta s-au facut? Va plac asa mult culoarele ca simtiti nevoia sa le folositi peste tot si in educatie? Adica Directia Juridica de la SRI sa il dea in judecata pe Dumbrava seful lor? Asa s-au gandit parlamentarii neamului care dau vina pe CCR?, scrie fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, pe facebook.

Cativa oameni curajosi au luptat pana la capatul lumii cu mafia doctoratelor ca sa vina parlamentari cu Dumbrava in suflet sa modifice repede legea in apararea “doctorilor” statului paralel?Bravos. Atunci mergeti la Dumbrava si la Coldea sa va sustina ei in campania electorala pana va aresteaza pe toti! Doamna Dancila nu vede statul paralel? Sa se uite mai bine prin Kiseleff!PS. Cautati pe net membrii comisiei de invatamant. Nici unul dintre ei nu va mai avea vreodata votul meu!, mai scrie Dragomir.

Pentru anularea sau revocarea diplomei este necesar, conform unei modificări la Legea Educației adoptată de Parlament în aprilie și promulgată la sfârșitul lui iulie, ca instituția care a acordat titlul – ANIMV, în cazul de față, mai cunoscută sub denumirea de Academia SRI – să-i dea în judecată pe deținătorii diplomelor.

Până acum, ordinul de ministru reprezenta documentul final, care anula definitiv titlul de doctor deținut de o persoană.