spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, declarații incendiare: Moartea lui Adamescu și înalți oficiali ai SRI

Colonelul Dragomir, declarații incendiare: Moartea lui Adamescu și înalți oficiali ai SRI

-

În ultima perioadă, am primit informații credibile cu privire la condițiile în care a decedat pe 23 ianuarie 2017 Dan Adamescu.Situația în cauză ar face parte dintr-un angrenaj mai complicat al statului paralel, fiind vorba despre implicarea unor factori politici, ai serviciilor de informații și DNA în cazul Adamescu. Având în vedere aceste aspecte, am sesizat Comisia parlamentară de control a SRI pentru clarificarea implicării unor înalți oficiali ai SRI în acest caz, scrie pe blog fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Nici până astăzi nu există un raport cu privire la condițiile decesului lui Dan Adamescu.Este sfidător că după un an instituțiile statului nu au putut clarifica situația morții unui om. Aceste suspiciuni trebuie clarificate, mai spune Dragomir.

- Advertisement -

Decizia de azi a Inaltei Curti cu privire la Camelia Bigdan zice cam asa: Daca un vecin cu pile iti muta gardul si mergi la instanta, este legal si in regula daca judecatorul (in timpul in care te judeca) primeste un plocon de la vecin.Va imaginati asta in Statele Unite? Acesta este stat de drept?Nu. Acesta este statul paralel care perverteste tot. Legea, bunul simt, dreptatea, justitia, tot. Maine se va intoarce Coldea, poimaine Negulescu – portocala si vom zice… ei si?Aceasta este tara in care vrem sa traim? Atata timp cat stam sa dam like-uri pe Facebook si nu actionam, statul paralel ramane de neclintit, a mai scris fostul colonel SRI.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img