spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Avem birlici penibili care ascultă de alți birlici și mai...

Colonelul Dragomir: Avem birlici penibili care ascultă de alți birlici și mai penibili

-

Jocul politic din Romania incepe sa devina tot mai mult un circ al absurdului. Ca o mare bataie de joc, in cel mai mare dispret fata de regulile democratice, fata de Constitutie, fata de romani, fata de sperantele si aspiratiile unei natiuni, fara niciun fel de transparenta, fara niciun fel de responsabilitate, fara niciun respect fata de neam si drapel, fara nicio preocupare fata de nevoile de zi cu zi ale unei populatii saracite si asuprite, adusa la disperare de totala inadecvare a politicului exprimata explicit prin pierderea oricarei legaturi cu realitatile esentiale. Toate partile, toate partidele vor pierde!Situatia actuala va fi decontata de toate fortele politice!, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

Pentru ca nu mai avem forte politice autentice, doar birlici penibili care asculta de alti birlici si mai penibili.Vai de Romania si vai de romani!, a mai afirmat Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...