spot_img
26.4 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăcoronavirusColonelul Dragomir are o soluție pentru Guvern: Puteți să rezolvați situația în...

Colonelul Dragomir are o soluție pentru Guvern: Puteți să rezolvați situația în o oră!

-

O solutie. Made in Romania.In Romania sunt sute de firme de confectii care lucrau pentru export in sistem de lohn (pentru mari companii internationale). De doua saptamani au trimis oamenii in somaj tehnic, li s-au intrerupt contractele, au multa materie prima pe stoc.Dragi guvernanti, chemati azi, acum, toti producatorii in sistem lohn si dati-le comenzi de masti, halate, combinezoane. Dati-le comenzi! Aveti lista la Ministerul Economiei, puteti sa rezolvati situatia in o ora!, a scris pe facebook colonelul SRI în rezervă, Daniel Dragomir.

- Reclama -

Vor fi fericiti sa produca pentru tara, sa nu mai dea oamenii afara si sa nu ramana cu materiile prime platite pe stoc. Am vorbit cu multi dintre ei, sunt gata sa se apuce de treaba!Antreprenorii romani pot produce milioane de materiale pe luna. Si apoi dupa ce ne rezolvam cererea interna putem exporta si la vecini.Armani, Louis Vuitton, toti fac asta.Producatorii romani sunt gata sa faca asta de maine!De ce nu vreti? Nu mai pot baietii vostri destepti sa ia contracte directe sa importe si sa se umple de bani?Mancati cu zece guri?Apucati-va de treaba ca sunt solutii!, a mai afirmat Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...