spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir anunță: Urmează adevăratul festival. S-a umplut paharul

Colonelul Dragomir anunță: Urmează adevăratul festival. S-a umplut paharul

-

Sursele mele imi spun ca Horodniceanu zis si unealta lui Kovesi isi depune in aceste zile candidatura la un nou mandat ca Sef al DIICOT, scrie pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Oricine spera ca dosarul BlackCube nu va exploda ori este naiv ori foarte prost. Horodniceanu nu poate scapa de toate abuzurile pe care le-a facut la ordinul lui Kovesi in acest dosar. Cu orice risc, cu orice pret voi arunca in aer acest dosar mizerabil in care un grup organizat condus de Kovesi Coldea si Horodniceanu, alaturi de altii, a incercat sa imi inchida gura. Tudorel Toader si “coalitia de guvernare” vor da un examen important: ii mentine pe incompetentii functionali ai statului paralel cum este Horodniceanu sau schimba jocul.Pana una alta, onorata instanta a mentinut controlul meu judiciar in dosar BlackCube. Dupa doi ani. Nesimtirea si tupeul lor nu are limite.Urmeaza adevaratul festival. S-a umplut paharul, mai afirmă Dragomir.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...