spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir anunță dezvăluiri: O să vorbim și cum stătea tatăl lui...

Colonelul Dragomir anunță dezvăluiri: O să vorbim și cum stătea tatăl lui Kovesi în capul mesei la Transgaz și îi dădea ordine lui Lazăr. Cum făceau ei milioane și cu cine. Cum scoateau ei bani din Microsoft după ce DNA a “uitat” să blocheze conturi

-

M-am saturat. Augustin Lazar. Zis Gusti, zis sclavul SRI, zis sclavul statului paralel, zis sosete albe la Parchetul General tot sustine dupa decizia CSM ca s-a referit la mine cand vorbea public de “inculpati de rang inalt”. Bine. Am decis sa il dau in judecata. Voi scoate la iveala in instanta legaturile “procurorului general” cu statul paralel. O sa vorbim si cum statea tatal lui Kovesi in capul mesei la Transgaz si ii dadea ordine lui Lazar. Cum faceau ei milioane si cu cine. Cum scoateau ei bani din Microsoft dupa ce DNA a “uitat” sa blocheze contur, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Ei cred ca scapa prin amnistie. Ghinion. Nu scapa. Intra la puscarie. Asta e programul politic al Romania 3.0: abuzatorii si sclavii statului paralel la puscarie pe viata!, mai afirmă Dragomir.

- Advertisement -

CSM arată că există indicii de încălcare a codului deontologic când Augustin Lazăr a folosit formularea „inculpaţi de rang înalt”, deoarece a fost exprimată la plural deşi, aşa cum a spus el, s-a referit doar la fostul ofiţer SRI,Daniel Dragomir, care a chemat procurorii la audieri în Comisia parlamentară.

„Respectarea limitelor impuse de această obligaţie de rezervă (de exprimare a magistraţilor, n.r.) nu poate conduce la o îngrădire necondiţionată a libertăţii de exprimare, CEDO afirmând în jurisprudenţa sa că un nivel ridicat de protecţie a libertăţii de exprimare, care este asociat cu o marjă de apreciere restrânsă a autorităţilor, va fi, în mod normal acordat în cazul în care afirmaţiile au legătură cu un subiect general de interes precum funcţionarea sistemului judiciar. (…) S-a apreciat că trebuie să se ţină seama de toate circumstanţele concrete în care au fost făcute afirmaţiile, precum şi de calitatea specifică pe care o are domnul Augustin Lazăr, şi anume procuror general al PÎCCJ”, arată motivarea plenului CSM, la decizia pronunţată în 3 decembrie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img