Colonelul Dragomir acuză ”loviturile de stat” visate de CTP: UNUL DIN CELE MAI MIZERABILE TEXTE DIN ULTIMII ANI

0
146

Tara care nu respecta uniforma militara nu mai este tara.Mi-a fost dat astazi sa citesc unul din cele mai mizerabile texte din ultimii ani. Un atac marsav la adresa oamenilor in uniforma. Text care m-a scos din sarite si din tacerea ultimelor saptamani. Ce usor scrie CTP de la caldurica, din spatele frontului aruncand cu noroi chiar in cei care ii asigura linistea si pacea de zi cu zi, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

POSTAREA COLONELULUI DRAGOMIR:

Recunosc, prima reactie a fost una de mahnire.
Mii de barbati si femei, ofiteri, subofiteri, maistri militari, politisti, jandarmi, pompieri, servesc tara in uniforma, cu mandrie.
Cunoscand privatiunile, indatoririle, responsabilitatile si greutatile prin care trec zi de zi, facandu-si datoria cu onoare sub drapel, mahnirea mea a crescut pentru ca acest text josnic nici nu merita de fapt luat in seama.

Romania a ajuns astazi intr-un punct de inflexiune al urii si veninului care nu va duce la nimic bun in viitor.
Acum, mai mult ca niciodata, aceste manifestari mizerabile si aceste injurii trebuie scoase in afara societatii.
Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie sa punem capat dezbinarii si sa lucram impreuna pentru o tara mandra!

Alaturi de mine, dragi prieteni, milioane de romani respecta, recunosc si apreciaza daruirea compatriotilor care servesc zi si noapte tara in uniforma.
Nici CTP si nici nimeni nu va schimba asta!

CE A AFIRMAT CRISTIAN TUDOR POPESCU

În răsdiscutatul subiect al pensiilor speciale, nu e vorba de pensii. Nici de contributivitate, nici de plafonare, nici de impozitare.

90% dintre pensiile zise speciale sunt ale militarilor. Deci, despre ce vorbim? Eliminarea pensiilor „nesimțite” înseamnă o confruntare directă cu armata.

Pe care PNL, urmând exemplul PSD din ultimii 30 de ani, nu o va declanșa niciodată. De ce?

Păi, deoarece cu armata poți să dai o lovitură de stat, ca aceea din 22 decembrie 1989, cu civilii, fie și cei de la 10 august, nu poți.