spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Acoperiți, infiltrați, manipulatori, mincinoși și trădători

Colonelul Dragomir: Acoperiți, infiltrați, manipulatori, mincinoși și trădători

-

La validarea noului guvern, PSD nu trebuie nici macar sa intre in sala. La consultari nici macar sa participe.Noua putere sa isi asigure singura cvorum in plen reunit. Sa aduca de acasa, pe targa, cu salvarea, cu avioane private, cu genti de bani, cu dosare, cu santaje, cu amenintari, 233 de parlamentari.Sa isi treaca domnul presedinte Iohannis noul guvern, chiar merita sa conduca tara. Cu siguranta, fortele externe si interne vor reusi! Daca de la PSD vine oricine in sala Parlamentului sa voteze noul guvern, sa fie exclus pe loc (decizie care ar fi trebuit luata deja ieri in CExN), afirmă pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE COLONELUL DRAGOMIR:

Sa iasa tradatorii care au mai ramas (inca multi) in fata. Mai ales cei care au subminat guvernul Dancila in mod parsiv la motiune. Si acum se ascund si se fac pucisti si reformatori. Sunt doar niste bieti sifonari.

Tara chiar are nevoie de un nou guvern. De aceea, domnul Orban, impreuna cu domnii Tariceanu, Ponta, Barna, Tomac, Kelemen, care au aruncat tara in haos, trebuie sa guverneze impreuna.
Motiunea a fost victoria indubitabila a domnului Iohannis si a unor alti doi domni pe care prefer sa nu ii numesc.
La ce forte, acoperiti, infiltrati, manipulatori, mincinosi si tradatori a infruntat PSD la aceasta motiune, 5 voturi in plus… chiar este o victorie istorica.

Tara are inca de astazi nevoie de buget, de apa calda, de salarii, pensii, lumina, stabilitate, investitii straine si predictibilitate.
Sa desfiinteze deci ei SIIJ, sa ii santajeze iar pe judecatori, sa o schimbe pe doamna Savonea, sa omore OUG 114, sa dea gazele din Marea Neagra, sa puna sefi la parchete, sa puna comisar european, sa ia puterea cu procurorii si mascatii.

Domnul Orban este liderul opozitiei. Sa faca urgent guvernul si sa guverneze!

PSD ar trebui sa se baricadeze in transee, spate in spate, iar doamna Dancila trebuie sa mearga in campanie! De azi, din momentul asta, sa mearga intre romani, de la Chisinau la Carei, de la Sucevita la Videle. Cu steagul romanesc cel mandru si sfant! O campanie se poate castiga doar cu ideea nationala, in praful si mocirla fermierilor, in aglomeratia marilor orase. Intre oamenii reali, cu bucuriile, nevoile, supararile, frustrarile, injuraturile, dorintele, fricile si sperantele lor!

PS. S-a terminat si cu manipularea de doi bani a unora cum ca Iohannis este inteles cu Dancila. Asa de inteles, incat Iohannis a pus toate fortele ca sa o distruga si sa nu intre in turul 2. De ce? Daca era un oponent atat de facil, de ce?

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...