spot_img
-1.5 C
București
marți, februarie 7, 2023
Acasăhighlight#Colectiv/ Senatorii vor decide săptămâna viitoare dacă înfiinţează o subcomisie

#Colectiv/ Senatorii vor decide săptămâna viitoare dacă înfiinţează o subcomisie

-

Cererea senatorului ALDE Dian Popescu de înfiinţare a unei subcomisii care să verifice dacă instituţiile cu atribuţii în domeniu şi-au făcut „datoria” în cazul incendiului Colectiv va fi discutată în perioada 25-30 ianuarie, a declarat, luni,preşedintele Comisiei de apărare, senatorul Marius Obreja.

- Reclama -

„Cererea depusă de domnul senator Dian Popescu este la comisie. În perioada 25-30 ianuarie, Comisia de Apărare are activitate administrativă şi, dacă avem cvorum, vom programa cel puţin o şedinţă de comisie. (…) Cererea va fi tratată cu toată responsabilitatea”, a declarat preşedintele Comisiei de apărare, senatorul PNL Marius Obreja.

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat a spus că vor fi cerute informaţii suplimentare instituţiilor statutlui cu privire la incendiul din clubul Colectiv, adăugând că „speţa este încărcată de emoţii”.

„Vom cere informaţii suplimentare de la instituţiile statului. Vom fugi cât vom putea de mult de emoţii şi vom rămâne în zona interesului”, a răspuns Marius Obreja, întrebat dacă va cere informaţii suplimentare instituţiilor statului în vederea luării unei decizii în cadrul Comisiei de Apărare.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img