spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăSpecial#Colectiv/ Primăria Capitalei a luat înapoi apartamentul celor cinci copii orfani ai...

#Colectiv/ Primăria Capitalei a luat înapoi apartamentul celor cinci copii orfani ai femeii de serviciu

-

Primăria Capitalei le-a luat înapoi casa copiilor femeii de serviciu moarte în incendiul de la Colectiv, scriu Evenimentul Zilei și B1 Tv. Asta după rudele femeii au fost lăsate să se mute în noua locuință cu toate televiziunile de față, notează wowbiz.ro.

- Reclama -

Maria Ion este una dintre victimele din Colectiv, care a pierit in urma incendiului. Femeia a lasat in urma cinci copii orfani.

Dupa moartea ei s-a aflat ca femeia era cea care ii intretinea pe cei cinci copii ai sai, dar si pe tatal sau bolnav. Toti sapte locuiau intr-o camera in zona Muncii.

Chiar dacă imediat după tragedia din clubul Colectiv, Primăria Capitalei a anunțat că a acordat o locuință copiilor și tatălui femeii între timp aceștia au fost scoși din casă după ce mutarea s-a făcut după două săptămâni.

Copiii au primit inițial un apartament de trei camere într-un bloc nou din zona Roșu.

Micuții au primit o cheie cu televiziunile de față. Doar că un reprezentant al municipalitătii a venit după ceva timp să recupereze cheia dată.

„Au zis că o să le dea altă locuință, dar nu am auzit încă nimic. Până una alta, copiii surorii mele stau cu soră-mea cealaltă într-o casă închiriată la Lizeanu. De ce au luat cheia cei de la Primărie, nu știu. știu doar că blocul avea doar lumina și atât, în rest nu era căldură, nu erau gaze, nu era apă caldă. Păi, cum să meargă 12 persoane să locuiască acolo? Tot ceea ce a fost la TV a fost că să închidă gura lumii. Copiii stau în chirie, nu au casă lor, asta trebuie să știe țara asta”, a spus Cristi, fratele Mariei ion, femeia de serviciu care a murit în clubul groazei.

Carmen Ivanoiu, directoarea Direcției Fond Locativ din Primăria Capitalei, a spus că nu s-a întocmit niciun act pentru apartamentul oferit și cere să primească măcar un buletin din partea rudelor Mariei Ion.

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...