spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
Acasăhighlight#COLECTIV/ Băsescu: Ceva nu se leagă, mă îngrijorează

#COLECTIV/ Băsescu: Ceva nu se leagă, mă îngrijorează

-

Cred că ceva nu se leagă în tragedia de la Colectiv, a declarat duminică seară la B1 Tv fostul președinte Traian Băsescu.

Eu sunt convins ca expertii de la Petrosani stiu deja ce nu bate, ce nu se potriveste cu versiunea de pana acum, a mai spus fostul sef al statului.

- Advertisement -

Traian Băsescu a comentat cazul #colectiv relansat după publicarea de către FLUX 24 a  unor stenograme în care un fost consilier al guvernului, colonel STS, acuză că drama ar fi fost provocată și că de acest lucru se știa la nivelul conducerii Ministerului de Interne.

CITIȚI ȘI:#COLECTIV/ DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ALE UNUI COLONEL STS: S-a dat foc, Oprea știa

- Advertisement -

Mă îngrijorează întârzierea prezentării rezultatelor de la Colectiv. Au murit 63 de oameni! Avem o expertiză care a început acum o lună şi se tergiversează un raport, a precizat Băsescu.

„Daca ma ingrijoreaza ceva este intarzierea expertizei facute la Petroșani. Ceva nu se leaga. Intarzierea in prezentarea rezultatelor expertizei de la Petrosani, deci ceva nu este in regula, probabil rezultatele experimentale nu duc la toate concluziile acreditate pana acum, nu neaparat la viteza de propagare a incendiului, ci la substantele care au rezultat din acest incendiu. Este o parere. Au murit 63 de oameni, avem o expertiza care a inceput acum o luna si totusi se tergiverseaza un raport final (…) ceva nu se leaga, cand au murit 63 de oameni, am vazut azi o declaratie a directorului institutului de la Petrosani, acolo sunt profesionistii cei mai buni pe care-i are Romania, dar cand sunt 63 de morti spui ca prin februarie o sa dam expertiza…acolo sunt de scris, si eu am fost expert al ministerului Justitiei pe probleme navale si scrii 10 pagini cu descrierea procedurii, iar evenimentul va fi descris in 3 pagini, deci sunt de scris practic 3 pagini, descrierea va avea probabil 3-4 pagini. Ceva nu leaga cu aceasta intarziere, cand sunt 63 de morti, (…) Am fost asigurati ca s-a facut o simulare..imi vine foarte greu sa cred ca o astfel de experiza este permis sa fie amanata. Eu sunt convins ca expertii de la Petrosani stiu deja ce nu bate, ce nu se potriveste cu versiunea de pana acum”, a declarat fostul președinte.

Despre colonelul STS fostul președinte a spus că PARE un palavragiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img