spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO: Coldea și mega tunul Rodipet

VIDEO: Coldea și mega tunul Rodipet

-

”Sunt câțiva ofițeri SRI conectați cu Remus Borza. (…) 97% dintre judecători și procurori sunt membri SRI, cum poți avea justiție în România? (…) Să vă dau un nume din SRI? Florian Coldea e doar unul dintre ei (…) DNA a refuzat să investigheze (…) Controlam distribuția ziarelor, ceva foarte important pentru alegeri. SRI era interesat de mine”a declarat Hassan Awdi, om de afaceri cu cetăţenie libaneză şi americană, la Antena3.

- Reclama -

Awdi a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani închisoare cu executare într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DIICOT pentru falimentarea companiei CFR Mesagerie așa numitul caz Rodipet.

Libanezul a obținut în anul 2015 despăgubiri de 13 milioane de euro de la Statul Român pentru privatizarea eșuată a Rodipet.

Din 2009, de când DIICOT i-a pus sechestru pe toate firmele şi proprietăţile, Hassan Awdi se află la Beirut şi spune că nu se mai întoarce în România fiindcă a fost ameninţat şi îi este frică.

Omul de afaceri Hassan Awdi, vrea să mai ceară despăgubiri enorme din partea statului român. Mai exact, 800 de milioane de euro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...