spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriColdea și Dumbravă s-au rugat de Alina Bica să îl ridice cu...

Coldea și Dumbravă s-au rugat de Alina Bica să îl ridice cu mascații pe Daniel Horodniceanu

-

Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI, a relatat miercuri, după audierea din dosarul Black Cube, un moment în care spune că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, secretar general SRI, o rugau pe Alina Bica să îl ridice cu mascaţii pe Daniel Horodniceanu, şeful DIICOT.

- Reclama -

„Îmi aduc aminte cu dezgust de un moment în care Coldea şi Dumbravă se rugau de Alina Bica să îl salte pe Horodniceanu în stradă cu mascaţi şi Bica s-a opus la momentul acela. Eu cred că Alina Bica îşi aduce aminte din Costa Rica şi aşa cum eu şi alţii vorbesc, va ieşi şi Bica să iasă să spună cum au vrut ei să îl salte pe Horodniceanu. Aşa vom înţelege cu dosarul Black Cube care a fost treaba cu Kovesi şi Horodniceanu”, a declarat Daniel Dragomir.

Procurorul general Augustin Lazăr a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu în funcţia de procuror şef DIICOT pentru încă şase luni, în condiţiile în care mandatul acestuia a expirat pe 19 mai.

Daniel Dragomir a fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, el declarând, într-un interviu pentru Gândul că, ani de zile, a stat în acelaşi birou cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Dragomir a demisionat din SRI în anul 2013.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...