spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiriColdea, Intelligence şi decizie politică

Coldea, Intelligence şi decizie politică

-

Numeroase persoane s-au întrebat după ce Coldea a fost fotografiat pe aeroportul din Cluj ce căuta fostul prim-adjunct aici şi ce pregăteşte. Sorina Matei a descoperit că acesta s-a angajat ca profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai şi predă un curs, intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la programul de master, potrivit B1tv.

Fostul prim adjunct al SRI nu este încadrat numai în Academia SRI ci și într-una din Universitătile fanion civile ale României, Babeș Bolyai. Universitatea a confirmat că F. Coldea predă, așa cum se vede și pe orar, cursul de master/ anul 2, “Intelligence și decizie politică”, fiind angajat ca profesor asociat pe perioadă determinată al Facultății de Istorie și Filosofie, remunerat în regim de plată cu ora.

- Advertisement -

Coleg de profesorat al “conferențiarului doctor general” F. Coldea este Adrian Ivan, actualul rector al Academiei SRI.Cursul de master pe care-l predă F.Coldea la Babeș Bolyai, “Intelligence și decizie politică”, a fost predat în trecut de celebra Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție de la Academia SRI, actual director al Bibliotecii Central Universitare, a scris Matei pe facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img