spot_img
19.5 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăDezvaluiriColdea controlează procurori DIICOT: Dosarul lui Horodniceanu la DNA închis după ce...

Coldea controlează procurori DIICOT: Dosarul lui Horodniceanu la DNA închis după ce l-a arestat pe colonelul Dragomir în #BlackCube

-

Azi, seful DIICOT Horodniceanu a fost la TVR la Ultima Editie si a vorbit din nou despre mine.A afirmat ca sunt un “inculpat, un personaj deja condamnat intr-un alt dosar al DNA”.Ar trebui sa stie, ca procuror sef, ca acel dosar se afla in apel si orice roman este nevinovat pana la o hotarare definitiva a instantei.Ce treaba are seful DIICOT cu un dosar al DNA? Tot de ordinele lui Kovesi asculta?Sa nu mai poarte atat grija dosarului meu de la DNA, sa vada mai bine ce face cu zecile de dosare in care a arestat oameni declarati de instante nevinovati. Cum se face ca dosarul sau de la DNA a fost clasat dupa m-a arestat? Este vreo legatura😜?, a scris pe blog fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

Vedem cu totii profesionalismul, sta cu dosarul BlackCube deschis din aprilie 2016, se fac doi ani si tot se roaga de colaborarea “personajului” Dragomir. Revin cu cererea mea de un an si jumatate: Domnule Horodniceanu, aveti probe? Trimiteti dosarul in judecata. Nu aveti? Stati acasa si raspundeti la cererile depuse de un an si jumatate: dati copiilor mei tabletele si calculatoarele cu jocuri inapoi. Inteleg disperarea de a cersi un nou mandat. Penibil. Mai bine s-ar preocupa de contactele tot mai intense din ultimele saptamani dintre procurori din subordinea sa si Coldea. Atata timp cat Coldea SRL conduce inca o buna parte din DIICOT statul paralel va continua, mai afirmă Dragomir.

Sub domnul Horodniceanu, DIICOT s-a implicat in lupta politica, a arestat oameni nevinovati, a facut tot ceea ce Kovesi si statul paralel i-au ordonat. Sa vedem ce va spune Inspectia Judiciara si Ministrul Justitiei despre abuzurile DIICOT din BlackCube prima data. E timpul ca abuzurile unor procurori ai noii securitati sa fie demascate. Dreptate pana la capat, pentru toti, încheie Dragomir.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...