spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăJustitieColdea acuză o vînătoare de vrăjitoare: Unii ziariști care ne acuză ne...

Coldea acuză o vînătoare de vrăjitoare: Unii ziariști care ne acuză ne cultivau cu multă insistență

-

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a declarat, fara a numi explicit, ca nu intelege sintagma „stat paralel” si ca el a servit „statul vertical”, „efort” la care „au participat si alte persoane care in prezent il redefinesc”. Acesta a aparat, intr-o declaratie de presa in care nu a raspuns la intrebari, protocoalele de cooperare cu alte institutii, afirmand ca acestea au avut un „un caracter limitativ, pentru a preintampina eventuale excese” si au fost utile pentru a preveni si contracara riscuri la adresa Romaniei.

CITIȚI ȘI: ÎNTREBĂRILE LA CARE NU A RĂSPUNS FLORIAN COLDEA

- Advertisement -

Colonelul Dragomir, 9 întrebări pentru Florian Coldea

”Audierile vor continua la o altă dată. Am reușit să atingem toate subiectele de pe agenda Comisiei. Mi-am rezervat dreptul, cu care membrii Comisiei au fost de acord, să revin cu alte detalii. Am răspuns la acuzațiile unor foști colaboratori, rezerviști, ziariști care ne cultivau cu multă insitență, a unor instituții. Am făcut din SRI o instituție modernă în mandatul meu.”, a spus Florian Coldea.

Doresc să precizez și să atrag atenția că deși înțeleg curiozitatea pentru spioni, pentru lucruri misterioasde aceste demersuri tind să se transforme într-o vânătoare de vrăjitoare, care afectează structura de rezistență a statului român și a instituțiilor acestora, a mai spus Coldea într-o declarație citită în fața presei. El a refuzat să răspundă întrebărilor presei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img