Codrin Ștefănescu: PSD-ul condus provizoriu de Ciolacu et co tace mâlc! Asta numesc ei opoziție constructivă. Eu le zic pe față că s-au predat cu totul!

0

Funcțiile care se împart azi frāțește între PNL și USR sunt inclusiv cele din teritoriu. Adicā, exact acolo unde PSD a câștigat alegerile intr-un mod categoric! Iar PSD-ul, condus provizoriu de Ciolacu et co, tace mâlc! Asta numesc ei opoziție constructivā. Eu le zic pe fațā cā s-au predat cu totul!, acuză pe facebook Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Comentatorii postării au fost critici la adresa lui Ciolacu: Daca-l veți mai tolera pe Ciolacu la șefia partidului,in max un an nu se va mai auzi de psd…nu-i înțeleg pe membrii acestui partid…vad ca se scufundă corabia si ei aplaudă….(…) Asa este. Nu stiu sa lupte.Sunt lasi (…)La psd Ciolacu, e somn de frumusețe pentru 4 ani! Nimic surprinzător (…) Cu tot crespectul.Majuritatea voturilor pentru PSD au venit ca o contra la dreapta neomarxista.PSD este anihilat total(exceptand cateva voci care se pot numara pe degetele de la o mana) de catre echipa securistoida CIOLACU , care a fost validata de peste 90% dintre participantii la CEX, singura voce contra a fost a cuiva din Moldova.Prin CIOLACU, TUDOSE ,FIREA aflam ca PSD este aliniat la valorile europene care nu sunt altceva decat globalismo-progresism.Atunci despre care PSD ?