spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăBasarabiaCoca-Cola se retrage din Moldova

Coca-Cola se retrage din Moldova

-

Coca-Cola a anunţat că extinde sursele de aprovizionare existente din România şi Ucraina, renunţând, totodată, la activitatea de îmbuteliere din Chişinău, scrie Unimedia.

„Această decizie este rezultatul unui proces permanent de analiză a infrastructurii deținute de Coca-Cola îmbuteliere Chișinău și este parte a strategiei noastre de eficientizare și dezvoltare pe termen lung, susținând în continuare investițiile în piața de desfacere din Republica Moldova”, a declarat Inna Kiriakova, manager pe resurse umane și relații publice.

Kiriakova regretă că în urma acestei decizii va fi afectată o parte din locurile de muncă la întreprindere. În următoarele două luni, 29 angajaţi care intră în proces de resctructurare vor beneficia de asistenţă din partea companiei în consiliere de carieră şi plasarea forţei de muncă conform calificării lor profesionale, scrie mold-street.com

La sfârşitul perioadei, angajaţii vor primi pachete compensatorii în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...