spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCNN: Incidentul cu drona americană din Marea Neagră ar putea întări sprijinul...

CNN: Incidentul cu drona americană din Marea Neagră ar putea întări sprijinul în Statele Unite pentru opinia că asistența acordată Ucrainei nu face parte din problemele de securitate națională proprii ale Americii

-

Incidentul cu drona americană MQ-9 din Marea Neagră ar putea întări sprijinul în Statele Unite pentru opinia că asistența acordată Ucrainei nu face parte din problemele de securitate națională proprii ale SUA, potrivit CNN.

Se observă că fostul președinte al SUA Donald Trump și un alt posibil candidat la postul de șef al țării din Partidul Republican, Ron DeSantis, precizează că sprijinul pentru Kiev ar putea fi „amenințat” dacă vor veni la Casa Albă. 

- Advertisement -

„(După incidentul cu drone-n.red) Avertismentele lui Trump că numai el poate opri cel de-al treilea război mondial și argumentul principal al lui DeSantis că salvarea Ucrainei nu este un interes principal de securitate națională a SUA vor primi și mai mult sprijin” , — a spus CNN. Incidentul a fost un pas către „scenariul de care toată lumea se temea” – o ciocnire directă între trupele americane și cele rusești, este concluzia CNN, post apropiat democraților.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img