spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeCNA: Rareș Bogdan minte

CNA: Rareș Bogdan minte

-

Monica Gubernat, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a cerut, joi, autosesizarea instituţiei în legătură cu afirmaţiile realizatorului Rareş Bogdan în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, miercuri seară, potrivit căruia forul ar dori suspendarea postului de televiziune Realitatea TV. Instituţia va cere drept la replică şi va emite un comunicat în legătură cu afirmaţiile pe care le cataloghează drept false.

- Reclama -

Rareş Bogdan a anunţat, în deschiderea emisiunii Jocuri de Putere de miercuri seară, că în cadrul CNA se fac presiuni pentru suspendarea emisiei Realitatea Tv. Astfel, unul dintre membrii CNA, Monica Gubernat, a cerut, în cadrul unei şedinţe informale de miercuri, la care Realitatea Tv nu a avut reprezentant, ca marţea viitoare să se discute suspendarea emisiei Realitatea Tv. Motivul fiind acesta: postul de televiziune nu a trimis pe fax sau email, către CNA, ordinele de plată pentru amenzile aplicate. Mai mult, doi foşti angajaţi Realitatea Tv, care acum lucrează la Antena 3 şi  RTV, au cerut imperios închiderea postului: Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, şi Cătălin Popa, actual producător general al RTV.

„La CNA a fost o întâlnire informală, în care doamna Monica Gubernat, trimisa PSD, a propus ca marţi să se discute suspendarea Realitatea Tv, din cauza Jocuri de Putere şi a lui Rareş Bogdan. Au găsit şi un motiv: amenzile. Din păcate ei nu ştiu că noi ne-am achitat amenzile. Şi ce credeti că au găsit? Faptul că postul trebuie sa trimită ordinul de plată pe fax sau pe email. Realitatea nu a trimis online aceste copii, dar banii au intrat. Ei bine, vom trimite pe fax, pe email, ordinele de plată. Nu avem nici măcar una neplătită. Le-am atacat în instanţă şi aşteptăm. Noi am plătit amenzile. Astăzi am stat trei ore pe telefon cu doamnele de la Contabilitate.(…) Cert este că presiunea creşte şi pe seama Realităţii Tv. Dacă e cazul, pot să mă retrag eu în spate, pentru o perioadă. Eu nu cer nimănui ajutorul, nu apelez la instituţii ale statului”, a spus jurnalistul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...