Clotilde Armand pe mâna DNA: Caietele de sarcini din S1 se vor face ilegal la USR

0
200

„Primăria din umbră” a lui Clotilde Armand ar pute ajunge imediat în atenția procurorilor, deoarece în e-mailul trimis intern (foto jos) se vorbește de redactarea caietelor de sarcini de către consilierii din „primăria din umbră”, mai exact, niște membri de partid care nici măcar nu au fost votați, dezvăluie Ps News.

DEZVĂLUIRILE PS NEWS:

Legislația din România prevede că aceste caiete de sarcini sunt redactate doar de către experții din primărie, care își asumă toată răspunderea, nu de către primar, consilieri locali și nici atât de cineva din afara Primăriei. Doar experții din Primărie pot redacta caietele de achiziții, așa cum cere USRPLUS în e-mailul trimis membrilor săi. Doar experții din Primărie pot redacta și implementa programele, nu oamenii din afara instituției.

Fragment din mesajul intern, aflat în posesia PS News.

Ce este „primăria din umbră” despre care vorbește Clotilde Armand?

„Grupuri de lucru organizate pe diverse subiecte de interes care vor conlucra cu Consilierii Locali aleși”, se arată în discuțiile transcrise în procesele verbale de la ședințele USRPLUS Sector 1, obținute în exclusivitate de redacția PS News. Proiectele pentru Hotărârile de Consiliu Local vor fi scrise la sediul partidului și întreaga Primărie Sector 1 va depinde de activitatea membrilor de partid.

Fragment extras din Procesul Verbal al ședinței USRPLUS Sector 1, de pe 27 octombrie 2020, aflat în posesia PS News.

Ceea ce încearcă Clotilde Armand este mutarea activității primăriei la sediul de partid. Astfel de lucruri s-au mai văzut la Liviu Dragnea care își controla Guvernul, în urmă cu 3 ani, de la sediul PSD. Premierul și miniștrii mergeau la sediul PSD, unde dădeau explicații și primeau indicații ce să facă. „Statul paralel” îl reprezintă tocmai aceste organizații politice care își încalcă atribuțiile.

Așa cum reiese din mesajul intern și din discuțiile de la ședințe, Clotilde Armand vrea să folosească Primăria Sector 1 în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Ceea ce a criticat Clotilde Armand devine noua politică a USRPLUS. O primărie complet supusă intereselor de partid. Pluseriștii sunt disperați să vină cu câteva Hotărâri de Consiliu Local (HCL) pentru a-și păcăli electoratul, așa cum Nicușor Dan și PNL au făcut cu contractul privind reabilitarea rețelei de apă caldă.

„Primăria din umbră” sau „primăria paralelă” a lui Clotilde Armand este o încălcare a Constituției care prevede că autoritățile publice locale sunt autonome. Modelul Liviu Dragnea în politică pare să funcționeze foarte bine în continuare și nu ar fi exclus să o vedem, în curând, pe Clotilde Armand cum va încerca să preia controlul întregului USRPLUS, deoarece pare obsedată să dețină controlul.

Mai jos, vă punem la dispoziție în exclusivitate procesele verbale de la ședințele USRPLUS în care s-a discutat despre „primăria din umbră” a lui Clotilde Armand.