spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeClotilde Armand cu soțul său într-un filmuleț pe facebook

Clotilde Armand cu soțul său într-un filmuleț pe facebook

-

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand şi soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partid, au postat un filmuleţ pe Facebook în care afirmă că sunt o familie unită, care nu se lasă intimidată de nicio greutate, ei exprimându-şi speranţa că vor putea discuta cu colegii lor din USR.

”Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum”, precizează Clotilde Armand.

- Advertisement -

La rândul său, soţul ei spune: ”Profit de prezenţa mea aici şi de timpul preţios pentru a mulţumi tuturor celor care şi-au exprimat simpatia faţă de mine (…) Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum scopurile şi interesul USR am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”.

”Eu cred că este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare (…) Sper că o să avem ocazia să discutăm”, mai spune şi Clotilde Armand.

- Advertisement -

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR  ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

”Este o decizie tristă. L-am invitat să dea explicaţii, dar nu a venit. Sunt foarte multe lucruri neadevărate pe care le-a spus (Moroianu – n.r.), lucruri care ne prejudiciază imaginea foarte tare, cum ar fi faptul că am fi asociaţi cu Soros, că nu am fi fost transparenţi cu banii în campanie sau că ar fi fost servicii fictive plătite în campanie”, a declarat Nicuşor Dan despre excluderea lui Moroianu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img