spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăSocialClotilde acuzată că minte: Tarifele Romprest rămân aceleași

Clotilde acuzată că minte: Tarifele Romprest rămân aceleași

-

Preşedintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja a acuzat că negocierea de miercuri între edilul Clotilde Armand şi compania Romprest a fost doar un joc de imagine, pentru că rămân exact aceleaşi tarife pentru serviciile prestate.

- Reclama -

„Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a mai spus el.

- Advertisement -

„A (fost) înfrânt Sectorul 1… dar de ce ne jigniţi inteligenţa? Înţelegem “«pe surse» ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta «mafia gunoaielor», după spusele dânsei (Clotilde Armand – n.r.). Consilierii locali nu au ştiut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?! Se pare că negocierea de ieri prevede exact aceleaşi tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetăţenilor sectorului 1 a fost complet inutil. Doar un joc de imagine, după cum am spus de nouă luni de zile – şi noi, şi o mulţime de profesionişti din spaţiul public. Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a scris Sebastian Burduja, joi pe Facebook. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img