spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Clotilde a șocat-o pe deputata PSD Oana Bulai: După ce săptămâna trecută...

Clotilde a șocat-o pe deputata PSD Oana Bulai: După ce săptămâna trecută am aflat că termeni precum ”mama” și ”tata” au fost interziși în instituțiile europene, acum dna Clotilde merge la nivelul următor: nu avem nevoie de religie, de spiritualitate..

-

Clotilde Armand: „Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar dacă sunt încă oameni religioși, dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituală, de suflet”Doamne ferește! O asemenea gândire precum a doamnei Clotilde Armand de la USR am mai auzit-o doar la comuniști. Este de noaptea minții! , a scris pe facebook deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

- Reclama -

Ce va ajunge doamna de la USR să ne spună? Că ar trebui interzisă religia, practicarea religiei?După ce săptămâna trecută am aflat că termeni precum „mama” și „tata” au fost interziși în instituțiile europene, acum dna Clotilde merge la nivelul următor: nu avem nevoie de religie, de spiritualitate…Începe să-mi fie teamă de direcția spre care ne împing actualii guvernanți. Încă sunt șocată de aceste declarații!!!, mai afirmă Bulai.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img