spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăDezvaluiriClanul Duduianu în campanie pentru candidata USR/PLUS-PNL la sectorul 4

Clanul Duduianu în campanie pentru candidata USR/PLUS-PNL la sectorul 4

-

Lumea interlopa și USR- PLUS fac campanie împreuna!!! Vai, dar ce poza avem noi aici?! O duduie pe nume Simona Spataru de la Suceava a venit sa candideze la primăria sectorului 4 din București. Lucru normal, ca e democrație. La lansarea candidaturii Simona a vorbit cu gura plină de adjective despre clanurile interlope din sectorul 4. La câteva zile duduia s-a tras in poze cu activistul PNL și membrul in CA al companiei de stat Romfilatelia pe nume Silviu MOTOTOLEA. Activistul ii face campanie electorală imaculatei candidate PLUS. Care lupta cu interlopeala… din capul ei, se spune pe pagina de facebook a emisiunii tv Dosar de Politician realizată la B1 de Silviu Mănăstire.

- Reclama -


Însă, Silviu Mototolea este tocmai verișorul soției interlopului asasinat EMI PIAN (cunoscut in buletin drept Florin MOTOTOLEA). Vai, incredibil, Simona Spataru/ PLUS face campanie cu familia clanului interlop Pian! De necrezut, dar foarte adevărat!PS: In viața, când umbli cu gura plină de deontologie cum o face madam Simona sau Danut Barna trebuie sa ai grija ce rahat turcesc ai mâncat. Ca îți iese pe nas a doua zi, mai afirmă Dosar de Politician.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...