spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeCJ Hunedoara anunță Serbarea Națională Țebea 2022

CJ Hunedoara anunță Serbarea Națională Țebea 2022

-

Astăzi, la Țebea, a avut loc o întâlnire la care au participat reprezentanții tuturor instituțiilor care sunt implicate în organizarea Serbărilor Naționale Țebea 2022 care se vor desfășura la sfârșitul săptămânii viitoare. Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat de președintele Laurențiu Nistor și administratorul public, Costel Avram.

- Reclama -

ANUNȚUL CJ HUNEDOARA:

Măsurile care se iau în aceste zile țin cont că, în acest an, evenimentele publice se vor desfășura pe parcursul a două zile.

Sâmbătă, 10 septembrie, un sobor de ierarhi în frunte cu Mitropolitul Ardealului va oficia slujba de sfințire a noii picturi a Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” de la Țebea, comuna Baia de Criș, în curtea căreia odihnește Eroul Național Avram Iancu. La aceste eveniment transmis de Trinitas Tv sunt așteptați sute de români!

Duminică, de la prima oră a dimineții va fi oficiată Sfânta Liturghie, iar de la ora 10.30 va începe ceremonialul public și slujba de pomenire a marelui Erou Național.

De la ora 14.30, pe scena de la Țebea vor urca nume importante ale folclorului românesc. Prin cântecele lor, invitații speciali îi vor aduce un sincer și înălțător omagiu lui Avram Iancu, omul care și-a dedicat viața pentru un crez, acela de a-și vedea națiunea fericită!

Spectacolul este organizat de Consiliul Județean Hunedoara prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara și va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

Vă așteptăm pe toți la Țebea!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...