spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăDezvaluiriCiudata decoraţie a şefului Poliţiei: DE CE ÎL SUSŢINE TUDOSE

Ciudata decoraţie a şefului Poliţiei: DE CE ÎL SUSŢINE TUDOSE

-

Actualul şef al Poliţiei, Bogdan Despescu, a fost decorat în 18 decembrie 2006, ” … având în vedere propunerea directorului Serviciului de Protecție și Pază … ” pentru servicii deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice, pentru devotamentul faţă de instituţiile statului de drept, pentru realizările obţinute în contextul integrării europene şi armonizării operaţionale cu structurile similare euroatlantice.

- Reclama -

Bogdan Despescu a intrat în atenţia opiniei publice după scandalul politiştului pefofil moment în care ministrul de interne Carmen Dan a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a acestuia.

Ciudat e că propunerea de decorare a venit de la şeful SPP, Lucian Pahonţu,  pentru merite legate de statul de drept şi integrare europeană, domenii în care Serviciul de Pază şi Protecţie nu are nici o responsabilitate legală.

CITIŢI ŞI: Secretele şefului Poliţiei acoperit de premierul Tudose

În 2006, Despescu era adjunct al Inspectorului Șef  în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Județului Buzău după ce din 2003 fusese şeful fraudelor tot la Buzău. Acesta e născut în localitatea Nehoiu din acest judeţ, În această localitate era la aceea vreme cartierul general al sirianului Omar Hayssam, care chiar în 2006 a fugit din România după ce fusese acuzat de răpirea jurnaliştilor.

În 2010, Omar Hayssam a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Foresta Nehoiu, pentru bancrută frauduloasă şi constituire de grup de criminalitate organizată.

La vremea aceea unul din partenerii de vânătoare ai lui Hayssam era actualul vicepremier Marcel Ciolacu şi el originar tot din Buzău.

Ciolacu este mâna dreaptă a premierului Mihai Tudose şi se vorbeşte de partidele de vânătoare la care cei doi participă în Buzău.

Premierul Mihai Tudose și vicepremierul Marian Ciolacu au un cuibuișor unde își petrec deseori vacanțele, dar nu numai, dezvăluia recent FLUX 24. 

Este vorba de o locație din județul Buzău, de unde provine Ciolacu care este și șeful județean al PSD, dar și o zonă unde Tudose are multe interese de afaceri.

CITIȚI ȘI: Premierul Tudose a plagiat cu 3 sereiști

Deseori în locația respectivă cei doi sunt însoțiți de Marian Neacsu, altă persoană cheie din fruntea PSD.

Locația nu are semnal la telefonia mobilă, lucru foarte potrivit pentru multe discuții mai discrete și este cotată la patru stele.

Cei trei și-au petrecut acolo cel puțin unul din ultimele 2 revelioane, susțin surse politice pentru FLUX 24.

Revelionul 2015/2016 este confirmat inclusiv de Mihai Tudose.

Este vorba de cabana Harţagu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img