spot_img
12.2 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăAnalizeCiucă, replică pentru Ciolacu: Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate....

Ciucă, replică pentru Ciolacu: Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. Suntem aici pentru oameni. Nu pentru funcţii

-

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă că PNL a intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate, îndemnând guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani să îşi reamintească de angajamentul lor. ”Să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi şi nu pentru funcţii. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici”, spune Ciucă, după ce liderul PSD, premieurl Marcel Ciolacu, a avertizat că îşi depune mandatul, în cazul în care PNL iese de la guvernare.

”Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani să îşi reamintească de angajamentul lor, să îşi aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români şi pentru ţară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi şi nu pentru funcţii. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici”, scrie liderul liberal pe Face book.

- Advertisement -

Ciucă aminteşte de jurământul făcut românilor ”pentru care conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic” şi nu le fac viaţa mai bună.

”Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulţi bani europeni, să îmbunătăţim sistemul de sănătate, să creştem veniturile tuturor şi să dezvoltăm comunităţile. Asta e promisiunea noastră şi este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic şi nu le fac cu nimic viaţa mai bună”, precizează Nicolae Ciucă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img