spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăPoliticaCiucă recunoaște că l-a dat afară pe secretarul general al Guvernului Orban

Ciucă recunoaște că l-a dat afară pe secretarul general al Guvernului Orban

-

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, la sediul PNL, că relația sa cu liberalii este una “foarte bună”, dar având în vedere că este mai nou în politică, există unele “interpretări”. Acesta a spus că motivul demiterii secretarului general al Guvernului, Antonel Tănase, a fost “o chestiune de incompatibilitate profesională” între cei doi, transmite Digi 24.

- Reclama -

Întrebat cum este relația sa cu PNL și dacă există nemulțumiri în privința prestației sale, Nicolae Ciucă a afirmat: „Cred că avem o relație foarte bună. Nu am avut niciun fel de problemă. Am discutat cu președintele partidului, ceilalți membri ai Guvernului.

Pe de altă parte, am intrat în politică de puțin timp. Până ne cunoaștem unii pe alții, poate că mai sunt astfel de interpretări”.

Șeful interimar al Executivului a precizat că l-a demis pe Antonel Tănase din funcția de secretar general al Guvernului pentru că există o incompatibilitate profesională între cei doi. “A fost o chestiune de incompatibilitate profesională între mine și dumnealui”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...