spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Miercuri coaliţia stabileşte data alegerilor prezidenţiale

Ciucă: Miercuri coaliţia stabileşte data alegerilor prezidenţiale

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă spune că miercuri coaliţia stabileşte data alegerilor prezidenţiale, el arătând că urmează să aibă loc o analiză trebuie în interiorul coaliţiei.

- Reclama -

Preşedintele PNL a fost întrebat la Senat despre data alegerilor prezidenţiale, în condiţiile în care PSD doreşte ca acestea să aibă loc în septembrie iar PNL să se organizeze la termen, în iarnă.

- Advertisement -

”Este adevărat că atunci când am discutat calendarul alegerilor, s-a convenit, fără să fie formalizat, ca data alegerilor să fie în septembrie. După modul în care s-au desfăşurat alegerile locale şi europarlamentare şi feedback-ul, mesajele pe care le-am avut din teritoriu, în primul rând de la părinţi – a fost o chestiune legată de faptul că a fost perturbat procesul de învăţământ. Iată că suntem în a opta zi şi nu avem încă rezultatele finale. Au fost şcoli care nu îşi reluaseră, la sfârşitul săptămânii, activitatea, ca atare toţi cei care au examene de capacitate, baacalureat, s-au simţit afectaţi de acest aspect. Mai mult, urmează să avem o periodă de două luni de vară, până în septembrie ştim bine care sunt activităţile, e perioadă de concedii”, a explicat Ciucă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img