spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeCîțu vrea un consens pe reducerea contribuțiilor: Este măsura care ajută pe...

Cîțu vrea un consens pe reducerea contribuțiilor: Este măsura care ajută pe toată lumea şi nu discriminează

-

Liderul PNL Florin Cîţu a declarat, luni, la Senat, despre măsurile care ar urma să fie luate în Guvern privind reducerea efectelor inflaţiei, că, dacă acestea sunt în afara programului de guvernare, ele trebuie discutate în coaliţie. Despre un consens pe reducerea contribuţiilor, Cîţu a spus că încearcă să îi convingă pe partenerii de coaliţie, pentru că este măsura care ajută pe toată lumea şi nu discriminează.

- Reclama -

Despre un consens în coaliţie pe reducerea contribuţiilor, Cîţu a spus: ”Încerc să îi conving pe partenerii de coaliţie. (..) Sunt mai multe scenarii pe masă, din punctul nostru de vedere, este măsura care ajută pe toată lumea şi nu discriminează. Am văzut tot felul de propuneri care vin pentru un sector sau altul. Nu mi se pare normal, PNL vrea să îi ajute pe toţi românii, pe toţi angajaţii din România, nu doar pe unii dintr-un sector sau altul, în funcţie de ce ministru are mai multă putere de convingere. Este singura măsură care poate face acest lucru. Mai sunt şi alte măsuri pe masă”, a afimat el. 

Preşedintele PNL a explicat nu poate fi de acord cu măsuri care cresc veniturile doar în sectorul bugetar, pentru că ”asta înseamnă implicit taxe mai mari pentru cei din sectorul privat”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...