spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăcoronavirusCîțu recunoaște scopul Certificatului Verde. Terheș: Mărturia lui Cițu este cutremurătoare

Cîțu recunoaște scopul Certificatului Verde. Terheș: Mărturia lui Cițu este cutremurătoare

-

Florin Citu, presedinte PNL, s-a scapat pe el la Digi24 si a marturist pe data de 20 decembrie 2021 ca, de fapt, scopul introducerii Certificatului Verde este pentru a-i constrange pe oameni sa se vaccineze, afirmă pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

„Noi, de fapt, ce dorim sa facem cu acest Certificat Verde? Sa crestem gradul/varierata de vaccinare. Asta vrem sa facem! Ati vazut ca, asa cat a fost el de criticat, avem peste 7 miioane de persoane vaccinate”, a spus Florin Citu, presedinte PNL conform lui Terheș.

Marturia lui Citu este cutremuratoare, deoarece demonstreaza, in fapt, ca milioane de romani au fost constransi sa se injecteze cu un produs medical impotriva vointei lor, viciindu-li-se consimtamantul.Acesti tradatori efectiv ii dispretuiesc pe oameni.Va astept la protest pe 21 decembrie, in fata Parlamentului Romaniei, incepand cu ora 9:00, pentru a ne lua drepturile inapoi!, mai afirmă Terheș.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...